Den lukkede Overwatch-betaen rundes av neste uke

Men deretter åpner Blizzard dørene for åpen testing av skytespillet.

Blizzard Entertainment

Den 25. april går Overwatch inn i spillets avsluttende utviklingsfase, og i den forbindelse stenger Blizzard dørene for skytespillets lukkede betatest. Det melder utvikleren på sine nettsider.

Spillsjef Jeff Kaplan beskriver veien videre for Overwatch. (Video: Blizzard)

Om du fortsatt ikke har blitt invitert til å teste spillet er sjansen dermed over for denne gangen, men du trenger ikke vente lenge på en ny mulighet. Allerede den 5. mai – 3. mai dersom du forhåndsbestiller Overwatch før 29. april – sparker Blizzard i gang en åpen betatest på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

For å delta trenger du kun laste ned betaen på den eller de plattformene du ønsker, og deretter kan du spille så mye du vil frem til 9. mai. For å spille på Xbox One må du riktignok ha Xbox Live Gold-medlemsskap, og mens et PlayStation Plus-abonnement ikke er nødvendig for den åpne betaen, er det et krav for spillets fullversjon.

Introduserte konkurransemodus

I den åpne betatesten vil du blant annet kunne prøve Overwatchs nye konkurransedrevne modus, som Blizzard introduserte tidligere denne måneden. «Competitive Play»-modusen er ifølge utvikleren designet for de som vil ha en større utfordring, med rangerte kamper mot likeverdige motstandere.

Du kan spille rangerte kamper enten alene eller sammen med venner, men du må minst ha nådd erfaringsnivå 25 før du får lov til å delta. Blizzard påpeker at ingen fremdrift fra den lukkede betaperioden vil overføres til spillets åpne beta eller til fullversjonen, som lanseres 24. mai.

Vi prøvde Overwatch-betaen i fjor.
– Team Fortress på steroider, var vår skribents beskrivelse av skytespillet »

Siste fra forsiden