Den nye Destiny 2-traileren tyder på dyster tone

Bungie har sluppet offisiell lanseringstrailer.

Lanseringen av Destiny 2 nærmer seg omsider nå med stormskritt, i alle fall konsoll-utgaven, og i den forbindelse har vi nå fått en ny, offisiell slipptrailer fra det kommende storspillet. Traileren er å finne på Bungies hjemmesider, og du kan se den øverst i artikkelen.

Traileren byr både på filmatiske elementer og klipp fra selve spillet som gir oss enda flere pekepinner på hva som venter oss. Fra videoen å dømme er det ingen tvil om at Destiny 2 vil by på en ganske alvorspreget og dyster tone.

Activision

PC-beta rett rundt hjørnet

Om du er forventningsfull fan av serien er sannsynligheten imidlertid stor for at du allerede har fått testet spillet med tanke på at en åpen beta ble sluppet til PlayStation 4 og Xbox One tidligere i sommer. PC-versjonen av betaen slippes den 29. august, altså om få dager.

Destiny 2 byr på mange nye typer oppdrag og mye historiefortelling. Vi tok en titt på Destiny 2 i juni og konkluderte med at det ser ut som feilene fra det første spillet er rettet på og det føles like godt å spille som forgjengeren. Bungie kunngjorde nylig maskinvarekravene til spillet, og nylig kom det også en trailer fra PC-betaen som viser hvordan spillet ser ut i 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund.

Destiny 2 får en bildefrekvens på 30 bilder per sekund på konsoll, men på PC vil ikke spillet ha en øvre grense når det gjelder bildefrekvens, og kan altså kjøres i 4K. Spillet lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, mens PC-versjonen kommer den 24. oktober.

Nå vet vi også mer om Halo Wars 2-utvidelsen: Dette er hva den byr på »

Siste fra forsiden