Destiny 2-betaen på PC har fått dato

Og maskinvarekravene har også blitt offentliggjort.

Activision

Konsollfolket har allerede blitt tilgodesett med en betaversjon av det kommende storspillet Destiny 2, men hittil har det vært ganske stille rundt PC-versjonen. Nå foreligger imidlertid endelig datoen for PC-betaen av spillet.

I sin ukentlige oppdatering kan Bungie nemlig informere om at den åpne betaen av Destiny 2 på PC starter den 29. august. Om du forhåndsbestiller spillet får du tidlig tilgang som starter én dag før, altså den 28. august. Betaen avsluttes den 31. august.

Activision

Kunngjorde maskinkrav

I den samme meldingen kunngjorde Bungie også maskinvarekravene, som du kan se nederst i artikkelen. Utvikleren presiserer at dette er kravene for betaversjonen og at kravene for det endelige spillet kan endre seg før lanseringen.

Destiny 2 lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, og PC-versjonen kommer den 24. oktober. Spillet skal by på mange nye typer oppdrag og mye historiefortelling. Vi tok en titt på Destiny 2 i juni og konkluderte med at det ser ut som feilene fra det første spillet er rettet på og det føles like godt å spille som forgjengeren.

Anbefalt maskinvare:

  • Prosessor: Intel - Core i5-2400 / AMD - Ryzen R5 1600X
  • Minne: 8 GB
  • Skjermkort: Nvidia - GeForce GTX 970 / AMD - Radeon R9 390

Minimumskrav:

  • Prosessor: Intel - Core i3-3250 / AMD - FX-4350
  • Minne: 6 GB
  • Skjermkort: Nvidia - GeForce GTX 660 2 GB / AMD - Radeon HD 7850 2 GB

Vi har prøvespilt spillet allerede.
Destiny 2 føles like godt å spille som forgjengeren »

Siste fra forsiden