Se den nye traileren til Destiny 2-betaen på PC

Den nye videoen viser spillet i 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet.

Konsollfolket ble tilgodesett med en betaversjon av det kommende storspillet Destiny 2 allerede for en stund siden, men PC-versjonen av betaen fikk først en slippdato i slutten av juli. Nå har vi fått servert et nytt klipp som viser hva PC-folket kan vente seg av betaen om man sitter på en skikkelig heftig PC-rigg.

Den nye videoen ble lagt ut på Nvidias YouTube-kanal og viser PC-versjonen av Destiny 2-betaen i intet mindre enn 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet. Videoen kan du se øverst i artikkelen og vil altså kreve 4K-skjerm og nødvendig maskinvare for fullt utbytte.

Activision

Ulåst bildefrekvens på PC

Utvikleren Bungie har tidligere bekreftet at Destiny 2 får en bildefrekvens på 30 bilder per sekund på konsoll, men på PC vil ikke spillet ha en øvre grense når det gjelder bildefrekvens – og kan altså attpåtil kjøres i opptil 4K-oppløsning.

Destiny 2 lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september. PC-versjonen kommer den 24. oktober, og betaen til PC starter den 28. august og varer til og med 31. august.

Spillet skal by på mange nye typer oppdrag og mye historiefortelling. Vi tok en titt på Destiny 2 i juni og konkluderte med at det ser ut som feilene fra det første spillet er rettet på og det føles like godt å spille som forgjengeren. Bungie kunngjorde nylig maskinvarekravene til spillet, men om man skal kjøre med 4K og en brukbar bildefrekvens bør man nok ligge et stykke over disse.

Nå har vi også sett mer av Call of Duty WWII-betaen: Her er den nye videoen »

Siste fra forsiden