Den nye Owlboy-traileren viser hvor lekker pikselgrafikk kan være

Lover en annonsering av slippdato snart.

Det har tatt sin tid, men nå er det ikke lenge igjen før vi får feste klørne i norske Owlboy. Plattformeventyret har vært en av spill-Norges mest omtalte og iøyenfallende spill siden D-Pad Studio først begynte å vise det frem for fullt i 2010 – da hadde de allerede jobbet med spillet i noen år.

Owlboy kommer i høst.
D-Pad Studio

I en ny trailer – som du kan se i videovinduet helt øverst i artikkelen – lover utviklerne nå at spillet skal slippes i løpet av høsten, og at en endelig slippdato kommer under PAX-messen i begynnelsen av september.

Traileren viser litt av den flyve-plattformingen vi kan forvente oss, der vi skal lede uglegutten Otis gjennom varierte områder, med en tilsynelatende omfattende historie å fordøye. Det hele akkompagneres av svulmende orkestermusikk som passer spillet ypperlig.

Dypere enn forventet

Da vi selv fikk hendene på Owlboy for et par uker siden, kunne vår skribent melde om et ambisiøst plattformeventyr som hadde svært mye for seg.

– Dette markere starten på hva som ser ut til å bli et langt dypere og mer omfattende eventyr enn det vi hadde trodd på forhånd. På toppen av å kunne bli et plattformspill i toppklassen, åpner Owlboy for å utforske sjanger og tematikk på en måte som de gamle plattformspillene ikke hadde muligheten til, skrev Øyvind Steinkopf Sund om spillet.

Les sniktitten:
Owlboy virker mye mer omfattende enn vi trodde »

Siste fra forsiden