Den nye Xbox One-opplevelsen får slippdato

Bakoverkompatibilitet og nytt grensesnitt er rett rundt hjørnet.

Microsoft

Xbox Ones hittil største oppdatering – også kjent som «New Xbox One Experience» – vil lanseres 12. november, annonserte Xbox-sjef Phil Spencer natt til tirsdag. Oppdateringen har gjennomgått brukertestinger via Xbox’ Preview-program siden september, men nå skal den altså rulles ut til alle.

Med oppdateringen får vi endelig bakoverkompatibilitet, som lar oss spille forrigegenerasjonsspill på konsollen. Ifølge Microsoft vil over 100 eldre spill være tilgjengelig når oppdateringen lanseres, med langt flere ventet i månedene som følger.

Xbox Ones grensesnitt får et ansiktsløft i den kommende oppdateringen.

I tillegg vil Xbox Ones brukergrensesnitt gjennomgå en totalrenovering som skal gjøre det raskere og lettere å bruke. Her får vi blant annet et gjensyn med guidefunksjonen fra Xbox 360, samt en «Community»-seksjon som fokuserer på sosiale tjenester.

Vi tok en grundig kikk på oppdateringen da Microsoft viste den frem under årets E3-messe, og du kan lese vår gjennomgang av de kommende endringene her.

Burnout Paradise blir bakoverkompatibel

Blant spillene som blir tilgjengelige med Xbox Ones bakoverkompatibilitet er Xbox 360-versjonen av Burnout Paradise, meldte Criterion Games denne uken. På spørsmål fra en Twitter-bruker svarte utvikleren at arbeidet med å få bilspillet til Xbox One er i gang, men når det blir tilgjengelig er foreløpig ukjent.

Tirsdag holder PlayStation en stor pressekonferanse.
Dette kan vi forvente fra spillgiganten under Paris Games Week »

Siste fra forsiden