Den nyeste The Witcher 3-oppdateringen er gigantisk!

Oppdatering 1.10 har over 600 endringer og veier opp mot 15 GB.

CD Projekt RED

Den nyeste oppdateringen til The Witcher 3: Wild Hunt er betydelig større enn det CD Projekt RED har lagt ut siden lanseringen i mai. Versjon 1.10 ligger på mellom 6 og 15 GB, avhengig av hvilken plattform du sitter på.

Si adjø til mannen med esken og de ustø beina. Han patches ut :´(. (Video: Black Dragon, YouTube)

– Alt i alt inneholder oppdateringen om lag 600 endringer, inkludert fiksing av en hel rekke oppdrag; optimiseringer som gir spillet en bedre flyt på PC og konsoller; over 150 stabilitetsforbedringer for å fjerne småfeil; nye samtalevalg for nøkkelpersoner som vil utvide forholdet med dem og til historien i sin helhet; og en mye etterlengtet stor endring som skal fjerne mye av stresset med gjenstandssorteringen, skriver CD Projekt REDs Marcin Momot om oppdateringen i forumet.

De som ønsker å gå helt ned i detaljnivå på hva den nye oppdateringen har å by på, kan fordype seg i et 13-siders PDF-dokument som beskriver alle endringene.

Utvidelser på vei

Oppdateringen kommer i forkant av den første utvidelsen til spillet – Heart of Stone – som kommer 13. oktober. Det hele utspiller seg i No Man's Land, ikke lang unna Novigrad, og innledes med en kontrakt der du skal nedfelle en banditt som tilsynelatende er udødelig.

The Witcher 3: Wild Hunt er det tredje og siste spillet fra CD Projekt RED basert på den polske fantasy-bokserien med samme navn. Spillet ble sluppet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 19. mai, og fikk nesten toppscore av oss i vår anmeldelse.

Det er nå godt over to år siden studioet først fortalte at deres neste prosjekt skulle bli Cyberpunk 2077. Siden har vi fått vite at det nye prosjektet skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fiksjon. Det får vi likevel ikke høre mer om før i 2017.

Det neste spillet til CD Projekt RED skal ha ennå mer å by på.
– Cyberpunk 2077 blir mye, mye større enn The Witcher-spillene »

Siste fra forsiden