Denne måneden kan du stemme på hvilket PS Plus-spill du vil ha gratis

Samtidig øker Sony én av abonnementprisene.

Skjermbilde av video

Fra å med torsdag skal PlayStation la spillerne stemme frem hvilket spill de ønsker å få kostnadsfritt som en del av PlayStation Plus-abonnementet. Spillselskapet kaller initiativet «Vote to Play», og har lagt frem listen over de tre kandidatene allerede.

Trailer til stemmeprogrammet.

Man kan slenge sin stemme til Grow Home, Armello eller Zombie Vikings. Det spillet som har flest stemmer når valgurnene telles opp 24. august blir gratis i september måned.

For å avgi din stemme må du være PS Plus-medlem, gå inn på PlayStation Store på PlayStation 4 og navigere deg frem Vote to Play-fanen. Skulle du angre etter avgitt stemme, kan du endre den når som helst.

PlayStation påpeker at Vote to Play ikke vil være noe som dukker opp hver måned. I stedet skal det skje når det passer, et ubestemt antall ganger i året.

Øker PS Plus-prisen

Samtidig har vi fått nyss i at PS Plus-prisene skal stige, men ifølge Kjetil Walseth hos PlayStation-distributøren i Norge, Nordisk Film, er det kun prisen på 3 måneders abonnement som endrer seg her til lands.

– Fra 1. september 2015 kommer de til å øke prisen på tre måneders PlayStation Plus-abonnement i tråd med forholdene i markedet, forteller han i en e-post til Gamer.no

For øyeblikket koster det 55 kroner for én måned med PlayStation Plus, 119 kroner for tre måneder og 395 for et helt år. Hva den nye prisen for tremånedersabonnementet vet vi ikke ennå.

Det er særlig ett spill som har nytt godt av PS Plus i det siste.
Rocket League har blitt lastet ned over 5 millioner ganger »

Siste fra forsiden