Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 21

Det er vintersolverv – vi feirer med nyåpnet luke

Noen som har begynt å nynne på tastatur- og musevisa enda?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Fargerikt fra Logitech

I dagens luke får du muligheten til å vinne en solid tastatur- og muskombinasjon fra Logitech.

Logitech G810 Orion Spectrum mekanisk tastatur.
Logitech

Det mekaniske G810 Orion Spectrum-tastaturet har Romer G-taster med en matt overflate som forhindrer fingermærker. Med produsentens «Gaming Software» kan du tilpasse farger fra hele spekteret i bakgrunnsbelysningen på tastaturet, samt velge mellom forhåndsinnstillinger til over tre hundre spill.

Logitech G Pro datamus.
Logitech

Det er lite som matcher dette tastaturet bedre enn deres egen G Pro-datamus. Kroppen på denne musen er inspirert av produsentens klassiske G100-design, og huser en presisjon på opptil 12000 DPI. Her er det også mulig å bruke samme mykvare som G810 Orion Spectrum bruker for å tilpasse fargebelysningen på musen.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1334 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden