Det finnes en Xbox One-versjon av The Elder Scrolls V: Skyrim, men den får du sannsynligvis aldri spille

– Ikke bli gira ennå, sier Bethesda.

The Elder Scrolls V: Skyrim er fremdeles populært.
Bethesda

I et intervju med Game Informer forteller Bethesdas Todd Howard at spillutvikleren har laget en Xbox One-versjon av The Elder Scrolls V: Skyrim. Det populære rollespillet fra 2011 ble gitt ut på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows, men en versjon til de nyeste stuekonsollene har aldri kommet ut.

Teknisk øvelse

The Elder Scrolls V: Skyrim.

Faktisk var Xbox One-versjonen av Skyrim det første Bethesda brynte seg på da de skulle begynne å lage Fallout 4. Det hele var først og fremst en teknisk øvelse for å bli kjent med maskinene som ble sluppet i 2013, og derfor er det lite sannsynlig at vi får se den nye konsollversjonen av spillet – selv om Howard ga et lite hint om at den ballen kanskje ikke her lagt helt død.

– Ikke begynn å håpe ennå, sa han til Game Informer, noe som basert på bruken av ordet «ennå» kan bety at de ikke har kastet fra seg tankene om å slippe Xbox One-versjonen.

Bakoverkompatibiliet rundt hjørnet

Skyline.
Bethesda

Det som kan stikke kjepper i planene om en egen Xbox One-versjon er den snarlige lanseringen av bakoverkompatibilitet til Microsoft-konsollen. Vivet allerede at Bethesda skal gjøre Fallout 3 kompatibel med modusen en gang etter at den kommer 9. november, så det er ikke utenkelig at også The Elder Scrolls V: Skyrim havner på den listen.

I første omgang skal Bethesda slippe Fallout 4 10. november. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston.

Fikk du med deg han som forhåndsbestilte Fallout 4?
Bethesda godtok flaskekorker som betaling for Fallout 4 »

Siste fra forsiden