Crackdown gratis

Det første Crackdown-spillet er gratis

Microsoft lader opp til Crackdown 3 med en gavepakke for Xbox-fans.

Microsoft

Etter flere runder med utsettelser og usikkerhet er Microsoft omsider klare for å lansere Crackdown 3 den 15. februar. Før den tid ønsker selskapet å minne fans om hva den eksplosive skytespillserien handler om, og akkurat nå er det opprinnelige Crackdown gratis på Xbox 360 og Xbox One via bakoverkompatibilitet.

Det smeller høyt og ofte i Crackdown.
Microsoft

For å sikre deg et eksemplar må du besøke spillets oppføring i Microsoft-butikken, der du trykker på den blå knappen merket «Se pris». Ved å logge deg inn med en Microsoft-konto blir Crackdown lagt til i spillbiblioteket ditt, og du kan laste det ned til både Xbox 360 og Xbox One.

Tøffeste mann i byen

12 år har gått siden det aller første Crackdown ble lansert på Xbox 360. Spillet hentet sin inspirasjon fra Grand Theft Auto, men utvikler Realtime Worlds leverte sin helt egen vri på åpen verden-formelen.

I rollen som en genmodifisert superagent tar spillere opp kampen mot en verden full av kjeltringer, og med evnen til å slenge biler veggimellom og sprenge absolutt alt legger Crackdown opp til et herlig kaos.

Vår anmelder var blant mange som lot seg begeistre over spillet, og pekte spesielt ut friheten til å takle motstand slik man selv vil som et klart høydepunkt.

– Følelsen av å være virkelig mektig, uten å være udødelig, slår det aller meste. Det er simpelthen herlig å spurte på takene, hoppe over de travle gatene og slenge biler veggimellom. Den åpne strukturen i historiens og byens utforming, gjør deg til fullstendig herre over din egen spillopplevelse, skrev Kristian Aasgård for 12 år siden.

Vil du vite mer om Crackdown 3?
Spillets trailer byr på masse fart og action »

Siste fra forsiden