Sjekk den nye Crackdown 3-traileren

Masse fart og action i vente.

Det er nå hele fire år siden Crackdown 3 først ble kunngjort, og på årets E3-messe fikk vi omsider servert en ny, forrykende trailer fra spillet av Microsoft. Den kan du se øverst i artikkelen.

I traileren får vi se både varmesøkende rakettkastere i aksjon og kjøretøy som kan forvandle seg til andre farkoster etter behov. For eksempel ser vi en tanks som trylles frem av en racerbil.

Microsoft

Fartsfylt actionspill

Samtidig med trailere har vi også fått bekreftet lanseringsvinduet, som er satt til februar neste år. Spillet har allerede blitt utsatt flere ganger, og skulle opprinnelig komme ut i november i fjor.

Crackdown 3 er et fartsfylt actionspill som foregår i et åpent miljø, hvor målet er å nedkjempe et stort kriminelt selskap ved hjelp av et digert arsenal av både våpen, egenskaper og andre verktøy. Spillet har både en kampanje- og enspillermodus.

Vi tok en sniktitt på spillet i 2015, og da hadde vår skribent mye positivt å si.

– Reagent Games bringer Crackdown tilbake til røttene, men flytter det hele et par skritt framover på en overbevisende måte. Dette kan bli et råkult actionspill, med enorme eksplosjoner, hardtslående våpen og en herlig storby du kan boltre deg i, skrev vår utsendte.

Crackdown 3 lanseres til Xbox One og Windows i februar 2019.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden