Det frenetiske sportsspillet Disc Jam har fått lukket beta på PlayStation 4

Spillere kan nå registrere seg for å få tilgang.

High Horse Entertainment

Disc Jam, en moderne tolkning av Neo Geo-spillet Windjammers fra 1994, har nå begynt betatesting på PlayStation 4. Det melder spillsjef Timothy Rapp via den offisielle PlayStation-bloggen.

Disc Jam er en moderne tolkning av Windjammers fra 1994.
High Horse Entertainment

Betaen er foreløpig lukket, men spillere kan få tilgang ved å registrere seg på spillets nettsider. Hvorvidt utvikler High Horse Entertainment har en øvre grense på hvor mange som får delta under betaen er uvisst, så om du er interessert kan det lønne seg å melde seg på så snart som mulig.

Frisbeetennis

Disc Jam er et frenetisk sportsspill for to eller fire spillere, som kombinerer frisbee, tennis og lufthockey. Målet er å kaste sendeplaten over nettet på en slik måte at motspillerne ikke er i stand til å returnere den, og poeng scores når platen enten treffer bakken eller flyr hele veien gjennom en av banens halvdeler.

Til hjelp har spillere tilgang på en rekke forskjellige spesialkast og forsvarsrettede egenskaper. Med perfekt timing kan disse brukes for å gjøre jobben svært vanskelig for motstanderlaget.

Se annonseringstraileren for Disc Jam. (Video: High Horse)

Disc Jam har vært i lukket beta på Steam siden i desember i fjor, og de som ikke eier en PlayStation 4 kan fortsatt få tilgang på PC-betaen. Lokal flespiller er foreløpig kun tilgjengelig i begrenset kapasitet på PC-utgaven. men High Horse lover å ha dette på plass for PlayStation 4 innen lansering.

Ifølge utvikleren vil spillet i utgangspunktet ikke støtte spilling på tvers av plattformene, men håpet er å introdusere krysspilling en gang i fremtiden.

Disc Jam kommer til PC og PlayStation 4, og skal lanseres i begynnelsen av 2017.

Har du lyst til å teste flere spill?
Ghost Recon: Wildlands får en åpen beta til helgen »

Siste fra forsiden