Mer Dragon Age på lanseringsdagen

Det gikk fort

Så snart spillet er i hyllene kan du kjøpe ekstra innhold.

Det nærmer seg endelig en lansering for BioWares Dragon Age: Origins, rollespillet som skal være en åndelig oppfølger til den populære Baldur's Gate-serien. BioWare har tidligere lovet at det blir nedlastbart innhold til rollespillet, men overraskende nok skal det første av dette slippes samtidig med selve spillet.

Gjenferd og demoner

Ifølge GameSpot kommer tilleggspakken Warden's Keep 3. november, som også er den amerikanske slippdatoen for PC- og Xbox 360-utgavene av Dragon Age. Spillet kommer til Europa 6. november, og innholdet vil antagelig blir gjort tilgjengelig for oss da.

Warden's Keep byr på et en festning å utforske, og en ny historie lagt til denne. Festningen er hjemsøkt av hvileløse ånder, og infisert av demoner. Du kan finne flere nye gjenstander i ruinene, inkludert en magisk rustning. Pakken inneholder også seks nye egenskaper spillfigurene kan lære.

Herligheten koster deg 560 Microsoft-poeng på Xbox 360, og rundt 40 kroner på PC. Når PlayStation 3-utgaven slippes senere i november skal en tilsvarende pakke være klar, og den vil koste det samme som de andre versjonene.

Det blir også et par andre, gratis bonuser for de som kjøper spillet nytt. De får Blodrustningen (som også kan brukes i Mass Effect 2) og krigsgolemen Shale. Kjøper du en brukt utgave må du betale for disse.

For mer informasjon om Dragon Age kan du lese våresniktitter. En anmeldelse kommer før utgivelse.

Siste fra forsiden