Det har tatt to år, men nå kommer endelig PlanetSide 2 til PlayStation 4

Du trenger ikke PlayStation Plus for å spille det.

Daybreak Game Company

Etter å ha vært i limbo i noen år nå, kommer PlanetSide 2 endelig ut til PlayStation 4 23. juni. Det fortalte utvikler Daybreak Game Company onsdag.

Interessant nok trenger man ikke PlayStation Plus for å spille det nettbaserte skytespillet, noe som ellers er et inngangskrav for nettopplevelser på PlayStation 4. Dette er ikke så rent uvanlig for gratisspill på konsollen – andre eksempler på spill som gjør det samme er Warframe, Blacklight: Retribution og DC Universe Online.

Lang vei

Planetside 2.

Det er faktisk nøyaktig to år siden utvikleren – den gang kjent som Sony Entertainment Online – meldte om at spillet skulle slippes til Sonys nye stuekonsoll. Faktisk ble spillet presentert som et lanseringsspill. Slik gikk det ikke.

Siden den gang har studioet alltid holdt på at spillet skulle komme ut. Det var ikke før på begynnelsen av 2015 at utsikten virkelig begynte å klarne for spillet – i januar slapp de først en beta-test, og nå kommer spillet ut i sin helhet.

PlanetSide 2 er et gratis skytespill som opprinnelig ble lansert til Windows i november 2012. I spillet får man delta i en konflikt over en hel planet, og må beseire motstanderlaget med lagarbeid og taktikk.

Blizzard prøver seg også på et lagbasert skytespill.
Vi tror de har funnet formen med samarbeidsskyteren Overwatch »

Siste fra forsiden