Podkast

Ekstrautstyr til besvær

Det mest idiotiske ekstrautstyret til konsoll

Retro Crew snakker om alt fra Power Glove til lugubre Trance Vibrator.

The Power Glove for NES. (Foto: Evan-Amos)

Der resten av verdens spillsider lader opp til Halloween med grøss og gru i form av skumle spill, velger Retro Crew en litt annen vei. I stedet for å ramse opp Amnesia: the Dark Descent, Eternal Darkness og andre ting som skremmer, har podkastgjengen valgt å rette fokus mot det monstrøse mengden av merkelige ekstrautstyr som både forsøpler og beriker spillverdenen.

«I love the Power Glove. It's so bad.».

Dermed er det duket for en gjennomgang av noe av det beste og verste av spilltilbehør fra de siste tre tiårene.

Kongen av dem alle

Denne uken plaprer Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad om alt fra Nintendos nå utdaterte slagord («Now you're playing with power!»), til å fundere litt over hva uttrykk som «piksel-presisjon» egentlig betyr. Og selvfølgelig kommer vi ikke unna ekstratilbehørskongen – Nintendo og Matells Power Glove.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Etter at gjennomgangen glir over det litt mer lugubre segmentet av spilltilbehør, bestemmer gjengen seg for å dukke ned i forrige episodes kommentarer. Her kommer leserne med tilbakemeldinger, spørsmål og tips til de sideskrollende slåssespillene fra åttitalet.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Det er produsert 56 episoder til nå, og her er de tre forrige:

Episode 56: Hardtslående slåssespill fra åtti og nittitallet
Episode 55: Disse Star Wars-spillene preget vår barndom
Episode 54: Retro Crew vurderer retrotjenester på nettet

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden