Horizon Zero Dawn

– Det neste Horizon Zero Dawn-spillet blir gigantisk

Sony har store planer for serien, sier flere kilder.

Guerilla Games

Horizon Zero Dawn ble en stor suksess for utvikleren Guerilla Games, og selv om ingen oppfølgere ennå er bekreftet har det for lengst begynt å dukke opp rykter. Nå har disse ryktene fått enda mer kjøtt på beina.

Nettstedet VGC har vært i kontakt med flere ulike kilder som hevder at Sony har ganske så store planer på gang for Horizon Zero Dawn.

Ifølge kildene har Sony gitt grønt lys for en hel trilogi – som altså betyr at vi får to spill til i serien dersom opplysningene stemmer.

– Gigantisk

Guerilla skal ha startet arbeidet med Horizon Zero Dawn 2 nesten umiddelbart etter den suksessfulle lanseringen av det første spillet, og kildene skal ha det til at spillet utvikleres til den neste PlayStation-generasjonen.

Guerilla Games

VGC sine kilder bruker ordet «gigantisk» om oppfølgeren, som betyr at spillet får vesentlig større områder å boltre seg på og mye større frihet når det gjelder utforskning. Spillet skal angivelig også by på en samarbeidsmodus.

Det eventuelle tredje spillet i serien foreligger det ingen informasjon om ennå.

Sist vi rapporterte om oppfølger-rykter var i november i fjor, da det dukket opp stillingsannonser hos Guerilla Games hvor det søkes etter folk som skal bidra til å bygge opp plantelivet i en spillverdenen – som altså antyder at det dreier seg om Horizon Zero Dawn 2.

Tidligere i fjor var en stemmeskuespiller fra spillet dessuten tilsynelatende litt uforsiktig, da hun fortalte en fan at oppfølgeren var på vei. Utsagnet ble direktesendt på Twitch, og det tok ikke lang tid før det spredte seg som ild i tørt gress.

Horizon Zero Dawn ble lansert i 2017 og ble stort sett hyllet av kritikerne. Her på verket ble spillet tildelt 9 av 10 poeng av vår anmelder.

Les også: Horizon Zero Dawn kommer på PC til sommeren »

Siste fra forsiden