Det neste Kingdom Hearts-spillet utsettes

Men som plaster på såret har vi fått en splitter ny trailer.

Kingdom Hearts-toget tøffer stadig videre, og det neste spillet i serien, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, er snart i ferd med å ankomme perrongen. De som derimot forventet å utforske Disneyland på PlayStation 4 senere i år, må dessverre vente en liten stund til.

Under årets Tokyo Game Show ble det nemlig annonsert at den kommende samlepakken utsettes med en drøy måned, og kommer da i stedet ut den 24. januar 2017.

Som plaster på såret har vi heldigvis funnet en fersk trailer luntende omkring på internett. Du kan se den fargerike snutten øverst i saken.

«Ses på nyåret.».
Square Enix

Tallet er tre

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue er en samlepakke bestående av tre forskjellige Kingdom Hearts-eventyr: Med i pakken får man HD-utgaven av Nintendo 3DS-spillet Dream Drop Distance, et splitter nytt eventyr med Aqua i hovedrollen, samt en timeslang filmsnutt som forteller om noe av det som foregikk i tiden før de originale Kingdom Hearts-spillene.

Dette er den tredje HD-samlingen i Kingdom Hearts-serien, og det hele skal visstnok lede opp til Kingdom Hearts III som ble avduket under E3 2013. La oss håpe alle gode ting er tre for Square Enix.

Det skjer flere ting i Kingdom Hearts-land i disse dager:
Slik har du aldri sett Kingdom Hearts før »

Siste fra forsiden