Det nyeste Resident Evil er på vei til PlayStation Vita

Særs engasjerende zombieslakt vakler mot Sonys håndholdte.

Capcom

Resident Evil-serien har lenge opp hatt sine opp- og nedturer, men det nyeste spillet i serien – Resident Evil Revelations 2 – overrasket oss som et av de beste i rekken da vi anmeldte det tidligere i år. Nå vender zombiespillet nesen videre, fra nymotens stuekonsoller og datamaskiner, til Sonys noe bortglemte PlayStation Vita.

Capcom og PlayStation har nemlig annonsert at spillet blir tilgjengelig på Sonys bærbare konsoll fra og med den 18. august. Da følger samtlige episoder med i pakken, i tillegg til to bonuseventyr som forteller mer om hva som skjer bak kulissene i løpet av historiens gang.

Barry Burton vender tilbake til Raccoon City.

Med på kjøpet kommer også ekstra spillbare figurer, samt en hel haug med kostymer. Disse kan man bruke i enspillerdelen, men også i den samarbeidsbaserte «raid mode».

Sistnevnte var blant noe av det vi satte størst pris på da spillet ble lansert i vår:

«Det virkelige trekkplasteret må likevel være «raid mode», en arkadeinspirert ekstramodus, hvor man får leke seg med spillets fiender og mekanikker på tvers av en hel haug med baner, utfordringer og nivåer. [...] Og når Revelations 2 først får tid til å vise seg fram, innser man at Resident Evil kanskje har en lys fremtid i møte likevel.»

Vandøde, mystiske småjenter og andre uhumskheter i Resident Evil Revelations 2.

Capcom har også flere Resident Evil-jern i ilden:
Resident Evil Zero blir hentet fram fra mørket »

Siste fra forsiden