Detaljer om FlatOut: Ultimate Carnage

FlatOut baner seg vei til Xbox 360, og som vanlig tar det få hensyn til ting som har med trafikksikkerhet å gjøre.

Empire Interactive har nå fortalt litt om FlatOut: Ultimate Carnage, et nytt FlatOut-spill til Xbox 360. Ultimate Carnage skal være bygd opp fra grunnen av, spesielt for å utnytte seg av konsollens ekstra prosessorkraft. Resultatet beskrives som en helt ny FlatOut-opplevelse, som Empire tror vil ta pusten fra spillerne.

Det går hardt ut over omgivelsene

I FlatOut: Ultimate Carnage oppfordres vi til å kjøre så farlig som mulig. Kollisjoner belønnes nemlig med nitro, som du kan bruke til å gi motoren ekstra kraft. Jo mer du ødelegger på din fartsfylte vei gjennom banene, jo mer nitro får du. Samtidig bør du selvsagt unngå for harde sammenstøt, for da flyr føreren ut av frontruta med ekte ragdoll-fysikk.

En av forbedringene i Ultimate Carnage er at det nå blir mulig for tolv biler å kjøre samtidig. I FlatOut 2 var vi begrenset til åtte, på grunn av spillets krevende fysikkmotor. Hver bane får også opp til 8000 dynamiske objekter, altså 3000 mer enn i FlatOut 2. Dessuten loves vi dynamisk lys og skygge, ekte "environment mapping" på alle kjøretøyene og mye mer detaljerte biler (fra 7500 polygoner til hele 20 000 polygoner).

Empire lover også fem nye enspillermoduser og to nye flerspillermoduser. I vår ferske artikkel om spillåret 2006 trakk vi frem FlatOut 2 som en av årets tre beste flerspilleropplevelser, så de som liker å spille sammen med andre på Xbox 360 har sannsynligvis en svært hyggelig godbit i vente.

FlatOut: Ultimate Carnage skal etter planen lanseres i juni. Spillet kommer (for øyeblikket) kun til Xbox 360.

Siste fra forsiden