Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 3

Dette er spillene som utnyttet maskinvaren til sitt fulle

Rad Crew snakker også om Nintendo-sjefens død

Rad Crew er i ferd med å ta en ukes ferie men før det har vi en helt ny episode der vi tar for oss den triste nyheten om Nintendo-sjefen Satoru Iwatas død, Jade Raymonds nye jobb og mye mer.

Falco er lysten på blod.

Men før det har vi en Topp 5-liste som vanlig, og denne gangen handler det om spill som var tekniske juveler på sine respektive konsoller. Spill som gikk mye lengre enn maskinvaren var ment å gå. Star Fox på Super Nintendo, for eksempel, hadde en innebygget chip i spillkassetten som ga Super Nintendo-maskinvaren evnen til å vise relativt avansert 3D-grafikk.

Stian har havna på Elite Dangerous-kjøret igjen, og Jostein har spilt Final Fantasy XIV og er ikke helt solgt på det. Adrian Holm har nettopp bestilt seg en HOTAS (Hands On Throttle-And-Stick) og kan bli med i vår eksklusive HOTAS-klubb. Den første regelen i HOTAS-klubben er derimot at du ikke snakker om HOTAS-klubben så hysssssj.


Rad Crew - sesong 10, episode 3

Her er ukens meny:

  • (3:20 - 21:30) Topp 5 spill som utnyttet maskinvaren til sitt fulle
  • (21:30 - 45:00) Nyheter
  • (45:00 - 1:30:00) Elite Dangerous, Final Fantasy XIV på PlayStation 4
  • (1:30:00 - slutt) Hva spiller lytterne i sommer?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 9. juli
Rad Crew, 2. juli

Rad Crew, 25. juni

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden