PlayStation 5 Slim

Dette kan være PlayStation 5 "Slim"

Ryktemølla om en ny PlayStation 5-modell har gått en stund.

Kan dette være den neste PlayStation 5-modellen?
bbs.a9vg.com

Et bilde av det som virker å være en nye PlayStation 5-modell har begynt å sirkulere på nettet. Bildet, som du ser i sin helhet nedenfor, skal stamme fra et kinesisk diskusjonsforum. På folkemunne går denne modellen under navnet «PlayStation 5 Slim», men det er langt fra sikkert at dette blir navnet.

Ifølge lekkasjen skal den nye PlayStation 5-modellen være 5 cm kortere enn dagens modell. Frontpanelet skal ha to USB-C-innganger, og et litt endret design med et glippe i den hvite plastikken.

Kan dette være den neste PlayStation 5-modellen?
bbs.a9vg.com

Kanskje mest oppsiktsvekkende er det at diskdrevet skal være avtagbart. Akkurat hva det betyr vet vi ikke, men det kan være at Sony ser på muligheten til å selge diskdrev separat i stedet.

Ellers ser det ut som om grunndesignen til PlayStation 5 ikke endres betraktelig, og det virker heller ikke som om Sony kommer til å kalle dette en Slim-modell, slik de gjorde med de reviderte utgavene av både PlayStation 3 og 4.

For øyeblikket er det vanskelig å stadfeste at bildet er ekte, og vi har sett troverdige falske bilder av konsoller tidligere, så vi velger å ta alt med en en svær klype salt.

Kan avdukes om få uker

Dersom ryktet stemmer, er det mulig at vi får en avduking om få uker. Det naturlige tidspunktet for å vise frem en ny konsollmodell er under Gamescom i Tyskland mot slutten av august. Vi kan se for oss at modellen debuterer som en del av Geoff Keighleys Opening Night Live-arrangement 22. august.

Ryktene om en ny PlayStation 5-modell har gått en stund. Tidligere i sommer ble muligheten for en PlayStation 5 Slim slik konsoll nevnt i forbindelse med høringene i det amerikanske konkurransetilsynets forsøk på å stagge Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard. Her påstod også Microsoft at de ser for seg at modellen slippes i høst.

I fjor meldte også Insider Gaming at Sony jobbet med en PlayStation 5 med avtagbart diskdrev som skulle lanseres i september 2023.

LES OGSÅ: PlayStation avduket Project Q »

Siste fra forsiden