Podkast

Rad Crew

Dette skjedde absolutt ikke under andre verdenskrig!

Rad Crew tar for seg noen av spillene som har lekt seg med krigshistorien.

En tedrikkende Stalin var blant de kontrafaktiske grepene i Red Alert.
EA

Husker du andre verdenskrig? Sannsynligvis gjør du ikke det, men heldigvis er konflikten bedre dokumentert enn kanskje noen annen konflikt. Tilgangen på fakta har dog ikke stoppet spillutviklere fra å ta seg ganske enorme friheter. I anledning Wolfenstein: The New Order sin utgivelse denne uka har vi sett på fem andre spill som bedriver ganske drøy omskriving av andre verdenskrig.

Night Trap til moderne plattformer?

Wolfenstein: The New Order er grobunnen for mye rart.

Så klart er vi innom ukens nyhete. Faktisk har enda en nett-tjeneste er blitt stengt denne uken, nemlig Nintendo Wi Fi Connection på DS og Wii. Halo 5: Guardians har endelig fått et navn og en plakat, og Far Cry 4 det samme. Men de som har fulgt Rad Crew en stund vil kanskje forstå at vi synes ukens største nyhet er at skaperen av Night Trap ønsker å porte spillet til moderne plattformer.

Etter en svipptur innom elendig stemmeskuespill i Spider Man vs The Kingpin på Sega CD går vi over i litt mer tvilsomt filmskuespill i Tesla Effect som også Aleksander nå har spilt. Peggle 2 på Xbox 360 blir også diskutert.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Sist uke spurte vi forresten lytterne om hvilken konsoll de skal kjøpe i år. Svarene kan du høre helt til slutt.

Her er ukens meny:

  • Topp 5 alternative vrier på andre verdenskrig (5:50-27:49)
  • Nyheter (27:49-38:17)
  • Spillsnakk: Spider-Man vs The Kingpin, Tesla Effect, Peggle 2, m.m. (46:27-1:23:00)
  • Lytterne svarer på: Skal du kjøpe en konsoll i år, og i så fall hvilken? (1:24:30-Slutt)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 171 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 15. mai 2014
Rad Crew, 8. mai 2014

Rad Crew, 1. mai 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Siste fra forsiden