Dette var forrige ukes mest populære leseranmeldelse

En håndfull gode bidrag kjempet om premien.

Det har vært morsomt å følge aktiviteten rundt leseranmeldelsene forrige uke. Totalt seks bidrag fikk vi fra brukerne, inkludert vurderinger av det ferske eventyrspillet The Wolf Among Us og en helt nytt spill i Pokémon-familien. I tillegg kom det inn anmeldelser av litt eldre spill som Dragon Age: Origins, Beyond Good & Evil og Catherine.

Rogue Warrior får røff behandling av en av våre lesere.

Det var imidlertid «Caspy92» sin slakt av actionspillet Rogue Warrior som trakk flest lesere i uka som gikk. Han er ikke nådig i sin humoristiske kritikk, og åpner teksten slik:

– Dette spillet er grusomt, det er slemt, det er skuffende og det gir noen heftige mentale problemer. Rogue Warrior er selve betegnelsen på hvordan et spill ville vært hvis man puttet en hissig, middelaldrene alkoholiker i et spill, gav ham et våpen og muligheten til å gjøre akkurat som det passet ham, skriver han.

«Caspy92» vinner dermed et spill og en t-skjorte fra Gamer.no. Gratulerer!

Skriv din egen anmeldelse

Har du lyst til å dele dine spillerfaringer med andre? Da klikker du på «skriv anmeldelse» på produktsiden, ved vår karakter i anmeldelsene, i oversikten over alle brukeranmeldelser eller nederst i listen over brukeranmeldelser på forsiden vår. Deretter søker du opp det spillet du vil skrive om, velger karakter og skriver en begrunnelse.

I løpet av måneden vil vi oppgradere skjemaet slik at du kan legge inn både mellomtitler, lenker, skjermbilder og en videosnutt etter eget ønske. Dermed kan leserne gjøre teksten mer leservennlig og vise frem litt mer av selve spillopplevelsen.

Vi ser frem til å berikes med flere leseranmeldelser i tiden som kommer. Kanskje er det du som stikker av med t-skjorte og et spill fra oss neste mandag?

Siste fra forsiden