Devolver Delayed

Devolver peker nese til spillbransjen med utsettelsesshow

Utgiveren flytter en haug med spill til neste år.

Devolver Digital er omtrent så langt fra en tradisjonell spillutgiver som mulig. Selskapet bryter stadig vekk med bransjens konvensjoner, og med Devolver Delayed har gjengen vært på ferde igjen.

Spillshowet – som du kan se i sin helhet øverst i artikkelen – viser en rekke kommende spill fra Devolver. I stedet for å avsløre datoer eller ny informasjon var hele poenget imidlertid å fortelle at spillene er utsatt.

Anger Foot mister sin planlagte 2023-lansering.
Devolver

Med latter og vitser kunne videoens to fortellerstemmer bekrefte at The Plucky Squire, Stick it to the Stickman, Anger Foot, Pepper Grinder og Skate Story alle mister sine planlagte lanseringer i år. I stedet kommer de en gang i 2024.

– Tid. En ustoppelig kraft som marsjerer videre i uendelighet. Sand som ubønnhørlig faller i timeglasset. Tiden kan ikke se fornuft, kan ikke forhandles med, kan ikke bli drept. Tro oss, vi har prøvd.

– Alt dette er en klønete måte å fortelle at en haug med spill vi sa skulle komme i år sklir ut til 2024. Unnskyld, skriver Devolver i en pressemelding.

Her på bruket har vi ventet i spenning på The Plucky Squire, som kombinerer utforsking av to og tre dimensjoner i et tilsynelatende svært så sjarmerende eventyr. Det helsprø Anger Foot er et annet spill vi har hatt på kalenderen helt siden vi fikk en smakebit på spillet i fjor.

LES OGSÅ: Her er spillene du får med PlayStation Plus i august »

Siste fra forsiden