Diablo Immortal

Diablo Immortal-spiller brukte 150 000 på lootbokser for å få sjelden «gem» – ødela den i protest

Blizzard

Mikrotransaksjoner i Diablo Immortal har fått mye oppmerksomhet både før og etter lansering. Mange har spekulert på hvor mye det ville koste å sikre seg noen av spillets mest sjeldne gjenstander – som kun er tilgjengelige som tilfeldige belønninger i lootbokser – og Twitch-profilen Quin69 var blant de som bestemte seg for å finne ut av det.

Etter å ha brukt nesten tre uker på å få en såkalt «Gem» av beste kvalitet, fikk han omsider sin første i helgen. På Twitter skrev han at det «bare» kostet ham drøye 156 000 kroner i kjøp av lootbokser.

For å oppgradere figuren sin fullt ut trenger man seks slike steiner. Med enkel hoderegning – som ikke blir nøyaktig ettersom lootboksene er bygget på sannsynligheter – kan det altså ta 936 000 kroner å komme seg hele veien.

LES OGSÅ: Diablo Immortal lanseres ikke i Nederland eller Belgia på grunn av lootboksforbud »

Med den edle juvelen endelig i lomma fant Quin ut at nok var nok. Han slettet først spillet tvert, før han fant ut at han hadde glemt å ta et skjermbilde av den. Etter å ha reinstallert Diablo Immortal valgte han så å ødelegge den ved å bruke den til å oppgradere en annen verdiløs edelstein.

Til slutt slettet han både figuren sin og så spillet for andre gang.

– Faen ta dere, faens Blizzard. […] Kom deg av PC-en min. Du fortjener ikke å bli værende på den. Diablo II Resurrected, du kan bli. Diablo III, du lever farlig, men greit, jeg tillater det. Diablo Immortal? Kom deg til helvete bort, sa Quin.

LES OGSÅ: Fansen slakter Diablo Immortal – dårligste brukeranmeldelser for et Blizzard-spill noensinne »

Siste fra forsiden