Diablo Immortal - Metacritic

Fansen slakter Diablo Immortal – dårligste brukeranmeldelser for et Blizzard-spill noensinne

Blizzard

All PR er god PR. Hvorvidt det gamle ordtaket fortsatt stemmer – eller om det noen gang stemte – er uvisst, men Blizzard-spillet Diablo Immortal ser i hvert fall ut til å teste det for alt det er verdt.

Det går ikke så bra for Diablo Immortal.
Metacritic

Det omdiskuterte spillet har fått dose etter dose med pepper siden avdukingen i 2018. Nå som det offisielt er lansert har fans tatt kritikken sin over til Metacritic, der Diablo Immortal sitter med en brukerscore på 0,5.

Det er det laveste snittet for brukeranmeldelser for et Blizzard-spill noensinne.

Av de drøyt 3100 anmeldelsene som er publisert for mobilversjonen er nesten 3000 vinklet negativt. Samtlige peker på spillets mikrotransaksjoner, som fansen mener at er en altfor stor del av Diablo Immortal-opplevelsen.

Tidligere i uka ble det hevdet at man må ut med over en million kroner for å kunne oppgradere en Diablo Immortal-figur fullt ut. Det er på grunn av spillets såkalte Legendary Gems, som kun er tilgjengelige via lootbokser og som man trenger for oppgraderingsprosessen.

Her i Norge har Forbrukerrådet varslet om problemene med lootbokser i spill. I en ny rapport oppfordres norske myndigheter til å ta tak i situasjonen, slik andre land allerede har gjort.

LES OGSÅ: Diablo Immortal vil ikke lanseres i Nederland eller Belgia på grunn av lootboksforbud »

Siste fra forsiden