Digital Illusions kjøper Trauma Studios

Digital Illusions kjøper utviklerne av Desert Combat. Studioet skal jobbe med et nytt PC-spill basert på Battlefield 2-motoren.

Den svenske utvikleren Digital Illusions, som blant annet står bak Battlefield-serien og Rallisport Challenge-spillene, har nå kjøpt det New York-baserte utviklerfirmaet Trauma Studios. Trauma Studios er kjent for Desert Combat-modifikasjonen til Battlefield 1942, og har samarbeidet mye med Digital Illusions i den siste tiden. Tidligere dette året gjorde de to selskapene en avtale som innebar at Trauma Studios skulle utvikle et nytt spill for Digital Illusions.

Trauma Studios har ni ansatte, men planlegger å fordoble staben sin. Utviklerteamet vil, på samme måte som Digital Illusions sin kanadiske arm, konsentrere seg om spillkonsept og utvikling, og ikke om det å utvikle teknologi. Akkurat nå jobber studioet med et nytt PC-spill som bygger på Battlefield 2-motoren.

For øyeblikket vet vi svært lite om hva slags spill det er Trauma Studios utvikler, men med tanke på at dette er studioet bak Desert Combat (og at deres ekspertise på dette området var grunnen til at Digital Illusions fikk øynene opp for studioet til å begynne med) er det tvilsomt at de f.eks. jobber med et fargerikt plattformspill. Vi kommer med mer informasjon om det kommende prosjektet etter som vi får den.

Siste fra forsiden