Dinosaurene inntar PlayStation VR i eksklusivt Crytek-spill

Robinson: The Journey lar deg vandre blant dinosaurene.

Under Paris Games Week-konferansen til Sony tirsdag kveld annonserte Crytek at PlayStation VR-brillene får et ekslusivt dinosaurspill.

Robionson: The Journey lar spillerne hoppe inn i rollen som skipbrudden på en mystisk planet. Som vi kan se i traileren øverst i artikkelen er det antageligvis ikke snakk om jorda, ettersom vi også ser en flyvende robotsfære lose spilleren inn i den nye verdenen.

Konseptskisser fra spillet. (Bilde: Crytek)

– Hva ønsker vi å oppnå med Robinson: The Journey? Du kan si at det handler om å gjenskape det nivået av autensitet på en mye, mye større skala. Det innebærer ikke bare å lage noe visuelt slående, men også å fortelle en historie som engasjerer følelsesmessig, som resonnerer med spillerne også forbi spillverdenen, forteller produsent Elijah Freeman om spillet på PlayStation Blog.

Har vært demonstrert før

Dette er ikke første gang vi har sett bruddstykker av Robinson: The Journey. I hele år har Crytek vist frem to dinosaurdemoer ved ulike anledninger, henholdsvis Back to Dinosaur Island og Back to Dinosaur Island 2. Det er disse som nå skal utvikles til å bli et fullverdig konsept for PlayStation VR.

Vi fikk faktisk selv oppleve Back to Dinosaur Island-demonstrasjonene under GamesCom i år. Da ble vår utsendte skribent ganske så rystet, og fortalte at han endelig skjønte hva VR handlet om.

Les mer om Magnus' overveldende VR-opplevelse:
– Jeg vet jeg er i et spill, men kroppen nekter å tro meg »


Siste fra forsiden