– DirectX 11 kommer til Crysis 2

Etter litt forvirring ser det ut til at en oppdatering er på vei.

I forrige uke kom endelig Crysis 2 til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Forgjengeren presset selv de beste PC-er ganske hardt med banebrytende grafikk, men enkelte følte at det ikke var tilfellet med Crysis 2.

Actiontungt i Crysis 2.

Nå kan de med PC-er i toppklassen muligens få et lite plaster på grafikksåret. Eurogamer melder nemlig at en DirectX 11-oppdatering kommer i løpet av 2-3 måneder. Det har man fått vite via sitt tsjekkiske søsternettsted, som igjen siterer det man kaller en sikker kilde i Crytek.

Bare for et par dager siden sa både Crytek og utgiver EA at man aldri hadde nevnt noe om en slik oppdatering, og man ville ikke bekrefte at den i det hele tatt eksisterte. Den bekreftelsen har vi fortsatt ikke fått, men Eurogamers kilde sier altså noe annet.

Samme kilde sier også at oppdateringen ikke vil støtte DirectX 10, som er overflødig på grunn av DirectX 11. Akkurat hvordan oppdateringen vil påvirke det visuelle, gjenstår å se.

Vår anmeldelse omtalte uansett Crysis 2 i rosende ordelag, og sluttkarakteren ble sterke 8/10.

– Spillets store styrke er for det første at det har en god skytefølelse og fysikk, som kombinert med nanodrakten gjør det til et skytespill man får respekt for og har det morsomt med, skrev Marius Jentoftsen i sin konklusjon.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden