Podkast

Rad Crew

Disse blodtørstige spillvampyrene er legendariske

I tillegg snakker gutta om The Elder Scrolls Online, Starbound og nye Thief.

Det ambisiøse actionspillet Castlevania: Lords of Shadow 2 var et av de største utgivelsene forrige måned. Du kontrollerer Dracula flere hundre år frem i tid, og spillet byr på en blanding mellom moderne byscenario og gotisk arkitektur full av sataniske beist.

Som en hyllest til disse mytologiske vesnene som lever av blod, starter Rad Crew-gjengen denne uken med en toppliste over dedikert til spillvampyrer. Spillene har ikke alltid vært like underholdende, men figurene har uansett satt sine spor.

Castlevania: Lords of Shadow 2.

Deretter går programmet videre til å snakke om de viktigste nyhetene den siste uken, inkludert manusforfatteren bak Uncharted-spillene som visstnok skal ha blitt presset ut av Naughty Dog, og annonseringen av det siste spillet i Batman: Arkham-trilogien.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Ukens gjest er Karl Martin Hogsnes fra Level Up. Han snakker om hvordan de lager det ukentlige showet på VGTV, livet som YouTube-kjendis er og hvilke nye prosjekter han har på gang.

Avslutningsvis forteller Jostein Hakestad hva han synes om det ferske Castlevania-spillet. Vår anmelder Øystein Furevik var ikke spesielt imponert, har rogalendingen i Rad Crew en annen oppfatning? Stian Askeland forteller litt om sine erfaringer fra betatesten til The Elder Scrolls Online, mens Are Ness Fløgstad har lekt seg som mestertyv i Thief.

The Elder Scrolls Online.

Dette er menyen til Rad Crew denne uka:

  • Topp 5 Vampyrer (00:06-00:23)
  • Nyheter (00:23-00:56)
  • Karl Martin Hogsnes fra Level Up gjester Rad Crew (00:58-1:21)
  • Spillopplevelser siste uka: Castlevania Lords of Shadow 2, Thief, Starbound og The Elder Scrolls Online (1:21-1:42)
  • Spørsmål fra lytterne (1:42-2:01)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 163 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 27. februar 2014
Rad Crew, 20. februar 2014
Rad Crew, 13. februar 2014

Les også
Dette er de fem beste Grand Theft Auto-klonene

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden