Podkast

Rad Crew #159

Disse kvinnelige spillheltene er blant våre favoritter

Fem personligheter hever seg over alle andre, mener Rad Crew-gjengen.

Rad Crew tar opp en gammel toppliste denne uka, nemlig de fem beste kvinnelige spillheltene akkurat nå. Noen har måttet vike siden sist, mye på grunn av et beryktet spill fra Nintendo. For å havne på listen må spillfiguren ha en egen agenda, og ikke være en dame du bare skal redde eller hjelpe på veien.

Deretter bærer det videre til å snakke om aktuelle nyheter den siste uken, inkludert muligheten til å spille DS-spill på Wii U, nedskjæringene hos Need for Speed: Rivals-studioet, den nye sjefen for Microsoft og komponisten som har tatt æren for andres arbeid på Resident Evil og Onimusha.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Den nye mobilversjonen av Dungeon Keeper har fått mye kritikk.

Senere i programmet diskuterer Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James, Ida Joynt og Jostein Hakestad det irriterende mobilspillet Flappy Bird. De snakker også om Dungeon Keeper på iOS, som blant annet omtales som en sjelløs versjon av originalspillet, og en dårlig spillopplevelse dersom du ikke spytter inn penger underveis. Vi får også høre hvorfor Jostein igjen har falt pladask for Tomb Raider som nylig har fått sin «Definitive Edition» på PlayStation 4 og Xbox One.

Her er menyen denne uka:

  • Topp fem kvinnelige spillhelter (0:05-00:29)
  • Nyheter (00:29-00:43)
  • Spillprat om Flappy Bird, Dungeon Keeper og Tomb Raider Definitive Edition (00:46-1:31)
  • Spørsmål fra lyttere (1:33-2:09)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 158 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 158
Rad Crew: Episode 157
Rad Crew: Episode 156

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden