Podkast

Rad Crew

Disse superheltene fortjener bedre

Rad Crew ser på superhelter som nesten bare har fått skuffende spill.

Spillpodkasten Rad Crew er tilbake etter en liten påskeferie, og de kaster seg i gang med de store temaene. Ukens episode starter nemlig med et segment der Ida Joynt fra podkasten Rad Crew Neon snakker om fem superhelter som ikke har fått de kvalitetsspillene de fortjener.

Questprobe 1: The Hulk er kanskje det eneste spillet der løsningen på en gåte er å bite seg selv.

Skreddersydd for spill

Dette er helter med superkrefter som tilsynelatende er skreddersydd for spill, men som av ulike grunner aldri har fått noen virkelig godt likte spill basert på seg.

Etter et segment med nyheter, der komponist Marty O'Donnells overraskende exit fra Halo-skaper Bungie er et av temaene som diskuteres, går gjengen over til å snakke om spillene de koste seg med i påsken. Disse inkluderer mastodonten Diablo 3, samt litt mindre kjente titler som Hatsune Miku Project Diva F og Broforce.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Åh nei, anti-hulk-gass!

I studio denne gangen finner vi Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad, i tillegg til tidligere nevnte Ida Joynt. Her er ukens meny:

  • Topp 5 – Superhelter som fortjener bedre spill (5:04-39:50)
  • Nyheter (42:50-56:48)
  • Diablo 3 og Broforce (56:48-1:11:43)
  • Hatsune Miku Project Diva F og Professor Layton vs. Phoenix Wright (1:12:40-slutt)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 168 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 10. april 2014
Rad Crew, 3. april 2014
Rad Crew, 27. mars 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Dette er de fem Final Fantasy-spillene du bør spille

Siste fra forsiden