Disse vant Lost Odyssey

Vant du eksemplarisk rollespill?

Tre heldige vinnerne stikker av med hvert sitt eksempler av Lost Odyssey.

På mandag satt vi plutselig med tre overflødige kopier av Lost Odyssey - et Xbox 360-spill vår anmelder definerer som «det ultimate rollespillet». Her inntar spilleren skoene til en fyr ved navn Kaim, som har levd i 1000 år og ikke kan dø.

Skjermbilde fra Lost Odyssey.

Handlingen og gameplayet sentreres rundt Kaim, som lever gjennom flere generasjoner, blir en del av ulike familier, føler kjærligheten til den ene og den andre og opplever konflikter i en verden som nærmer seg en mystisk industriell revolusjon.

Spillet kommer fra den legendariske utvikleren Hironobu Sakaguchi, som blant annet stod bak Final Fantasy-serien og Chrono Trigger. I Lost Odyssey gir han oss en emosjonell historie med tradisjonelt turbasert gameplay.

Litt forsinket er det nå på tide å trekke tre vinnere blant nesten 700 deltakere. Vi spurte hva det forrige spillet til Mistwalker het, og hvor mange 10-er-spillanmeldelser Gamer.no har publisert. Korrekte svar var Blue Dragon og 14.

Over 40% svarte feil på det siste spørsmålet, og mange lesere mente vi hadde gjort en glipp. Det er med andre ord lurt å forklare lurespørsmålet litt: Vi spurte altså etter antall spillanmeldelser der vi har gitt karakteren 10. Det utelukker ratt og mus. De to 10-erne til Oblivion ble dessuten gitt i samme anmeldelse, så det teller som én.

De tre vinnerne denne gangen er:

  • Kristoffer Lund
  • Lars Fors
  • Ronny Hansen

Vi gratulerer! Premiene sendes i posten i starten av neste uke.

Siste fra forsiden