Doom får åpen betatest neste helg

Prøv to av spillets flerspillmoduser på PC, Xbox One eller PlayStation 4.

Bethesda

Bethesda har invitert til en betatest av nye Doom på PC, Xbox One og PlayStation 4, som varer fra 15. til 18. april. Betaen er åpen for absolutt alle og alt du må gjøre for å bli med er å laste ned spillet på den eller de plattformene du måtte ønske, og så kan du spille så mye du vil.

Nye Doom byr på et rikt utvalg av demoner.
Bethesda

Deltakere får prøve to av spillets flerspillermoduser – Team Deathmatch og Warpath. I førstnevnte kjemper to lag på seks spillere mot hverandre, mens i sistnevnte er målet å ta kontroll over ulike punkter på spillbrettet.

Modusene kan spilles på to ulike brett, der spillere får prøve et lite utvalg av de mange våpnene som blir tilgjengelige når spillet lanseres om litt over en måned.

Annonserte sesongpass

Ved siden av den åpne betatesten annonserte Bethesda også et sesongpass for Doom, som gir spillere tilgang på tre pakker med ekstrainnhold for spillets flerspillerdel. Den første av disse skal lanseres en gang til sommeren og vil blant annet by på tre nye brett, ett nytt våpen og en ny spillbar demon.

I tillegg lovte utgiveren jevnlige gratisoppdateringer til Dooms SnapMap, et verktøy som lar spillere enkelt bygge og dele egne brett og spillmoduser. Oppdateringene vil ifølge Bethesda by på utvidet og forbedret funksjonalitet, med større variasjon i spillbrettene, flere gjenstander å bygge med og forbedringer til spillets kunstige intelligens.

Doom lanseres 13. mai.

Bethesda jobber med tre helt nye spillprosjekter.
– Ulikt noe vi har gjort tidligere, sier utvikleren »

Siste fra forsiden