Afrika til Vesten

Dra på safari

Endelig ser det ut til at Afrika blir tilgjengelig for "alle".

Rhino Softwares Afrika kommer til USA. Det er klart etter at Harvest Moon-utgiver Natsume annonserte at den PlayStation 3-eksklusive tittelen gis ut i Statene til høsten. Det skriver Gamespot.

I Afrika får du utforske et virtuelt område der ville dyr ferdes fritt omkring. Målet er å fotografere dyrene i sitt naturlige miljø på den afrikanske slettemarken. Takket være et samarbeid med National Geographic er det også en stor innebygd kunnskapsdatabase med fakta om de mange dyrene.

Dyrene og miljøene skal være gjengitt med fotorealistisk presisjon. Da passer det bra at man det er nettopp fotografering som er hovedpoenget med Afrika. Spilleren bedømmes ut i fra kvaliteten på bildene, og tjener med det penger til å oppgradere fotoutstyret og annet krimskrams.

Spillet ble gitt ut i Japan i august 2008, og National Geographic har vært akuelle som utgivere her i Europa. Det har imidlertid vært stille ganske lenge fra den kanten, men det er lov å håpe på at USA-utgivelsen setter fart på spillets ankomst også på vårt kontinent.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden