Dra til helvete i juni

Suda 51-spillet Shadows of the Damned har fått slippdato.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Suda 51 er et velkjent navn i spillbransjen. Han har blant annet sittet i produsentstolen for utgivelser som No More Heroes og Flower, Sun And Rain. Han har også opparbeidet seg et artig rykte som en energisk og uaffisert personlighet som setter pris på å slå av en prat med pressen.

Ting skal dø.

Under EAs gedigne pressearrangement på årets Game Developers Conference tok han mikrofonen sammen med Shinji Mikami, som blant annet ledet utviklingen av det svært vel mottatte Resident Evil 4. De samarbeider om utviklingen av Shadows of The Damned, et actionskrekkspill til Xbox 360 og PlayStation 3 som ble annonsert i fjor.

Anledningen var ikke bare å vise frem det kommende spillet, de hadde også en utgivelsesdato på lur. Amerikanerne kunne juble over at satsningen slippes den 7. juni. Her hjemme er det nok mer sannsynlig at vi får det i hendene den 9. Det er ikke alle som synes at sola er det aller beste med sommeren, og kanskje frister det mer med en tur ned i helvete?

Shadows of The Damned lar deg låne skoene til demonjegeren Garcia Hotspur, som må kløyve demonskaller og traversere helvete på jakt etter kjæresten Julia. Produsent Suda sier selv at de har latt seg inspirere av filmene til velkjente regissører som Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Inglorious Basterds) og Robert Rodriguez (Desperado, From Dusk Til Dawn). Vi kommer tilbake med en sniktitt i løpet av den kommende tiden.

Lurer du på hva annet som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden