Dragon Age III under produksjon?

Dragon Age-skribent Jennifer Hepler røper hva hun jobber med.

I et intervju på spillutvikleren BioWares blogg har Jennifer Hepler, som er seniorskribenten for Dragon Age-serien, fortalt litt om seg selv og jobben hun gjør for selskapet. Blant annet kommer hun med et kraftig hint om at utviklingen av Dragon Age III er godt i gang:

– For øyeblikket er vi i slutten av pre-produksjon og begynnelsen av produksjonsfasen, så jeg hopper mellom å skissere opp nye handlingsforløp og å starte å skrive dialoger for de større handlingene som allerede har blitt utviklet, sier hun.

Hepler spesifiserer aldri at det er Dragon Age III hun snakker om, og hun har også vært aktiv på Star Wars: The Old Republic. I teorien kan det altså være hun snakker om et tilleggsprodukt for det massive flerspillerspillet. Hun refererer imidlertid til Dragon Age-teamet flere ganger, blant annet når hun blir spurt om hva det beste med jobben hennes er:

– Folkene jeg jobber med. Når jeg prøver å se noe slikt som The Big Bang Theori, som visstnok skal være geek-humor, er det aldri i nærheten av det å bruke den samme halvtimen i rommet til skribentene for Dragon Age.

Dragon Age II.

Dette er ikke første gangen vi hører rykter om et tredje Dragon Age-spill. BioWare har for eksempel vært klare på at de tar brukernes tilbakemeldinger alvorlig, og toppsjef Ray Muzyka sa blant annet dette til nettstedet PC Gamer i fjor:

– Jeg synes teamet har en storartet plan. Jeg tror de kommer til å levere noen ting som kommer til å overraske begge tilhengergruppene. De kommer til å levere en slags kombinasjon... det beste fra begge spillene. Vi gleder oss til å snakke mer om det i fremtiden.

Les også: Anmeldelse: Dragon Age II
Les også: Dragon Age II-utvidelse kanselleres

Siste fra forsiden