Dragon Ball Z til GBA

Atari kunngjør tidenes første Dragon Ball Z-spill til Game Boy Advance-konsollen: Taiketsu.

Det er selskapet WebFoot Technologies som skal utvikle det litt smått historiske spillet. Dette er det samme teamet som stod bak Dragon Ball Z®: The Legacy of Goku, og i følge pressemeldingen fra Atari skal slåssespillet Dragon Ball Z: Taiketsu lanseres i mars.

- Dragon Ball X er en mektig franchise som nyter godt fra en enorm tilhengerskare verden over, og som vil være spente over å høre om dette raske og morsomme nye spillet tilgjengelig i mars. Taiketsu er det første Dragon Ball X-spillet til GBA-en, sier Martin Spiess, visepresident for markedsføringsavdelingen i Atari Europe.

Dragon Ball X: Taiketsu utfordrer spillere til å kjempe i flere forskjellige animerte miljøer slik som Master Roshi's Island eller Orange Star City, og spillet inkluderer en lang liste med favorittfigurer som har vært med i hele Dragon Ball X-sagaen. Disse inkluderer Goku, Buu, Gohan, Cell, Piccolo, Frieza, Trunks og Vegeta. Du kan kjempe i turneringer i énspiller-modus eller teste styrken din i en utholdenhetsprøve. To spillere kan ta del i flerspillermoro, og samtidig ha opp til 2 maskinstyrte motstandere.

Siste fra forsiden