World of Warcraft: Dragonflight

Dragonflight er lansert og World of Warcraft-serverne sliter

Spillere kastes ut mens de venter på båten til Dragon Isles.

Blizzard

Nye ekspansjoner for World of Warcraft skaper alltid enorm pågang for nettrollespillet. Dragonflight-lanseringen natt til tirsdag var intet unntak, men spillets servere har tilsynelatende ikke vært helt forberedt.

Synet som møtte mange WoW-spillere i natt.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Mens minuttene tikket ned til midnatt norsk tid, samlet spillere seg i Stormwind og Orgrimmar for å ta båt eller luftskip til det nye området Dragon Isles. Problemet var bare at fartøyene på flere servere aldri dukket opp.

Enkelte kom seg til lasteskjermen for Dragon Isles, før de ble kastet ut av spillet. Spillere på europeiske servere virker å slite mer, men også over dammen er det trøbbel å spore.

I sosiale medier og på Reddit renner det inn med kommentarer om serverproblemene. Enkelte har valgt å se lyst på situasjonen, med diverse morobilder blant annet basert på Ever Given – lastebåten som blokkerte Suez-kanalen i 2021.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

En snau time etter at problemene begynte, tok Blizzard til Twitter for å melde at teamet jobber med saken. Det er visstnok et problem med spillets autentiseringsservere, som fører til problemer med innlogging og den frustrerende «World server down»-feilmeldingen.

Utvikleren har foreløpig ikke sagt noe om når problemet antas å være løst. Vi oppdaterer saken etter hvert som vi hører mer.

Siste fra forsiden