World of Warcraft: Dragonflight - dato

World of Warcraft: Dragonflight kommer senere i år

Blizzard har bekreftet lanseringsvindu for nettrollespillets neste ekspansjon.

Blizzard

Blizzard åpnet denne uken for forhåndssalg av Dragonflight, den neste utvidelsen for World of Warcraft. I samme slengen bekreftet utvikleren at Dragonflight vil lanseres før utgangen av året.

Epic-utgaven av World of Warcraft: Dragonflight inkluderer en drøss med ekstrainnhold.
Blizzard

– Det gleder oss å dele at vi bringer den neste ekspansjonen til spillere senere i år. Dragonflight er en retur til Azeroth, og friheten og utforskingen som World of Warcraft er kjent for, sa sjefsprodusent Holly Longdale i en pressemelding.

Spillere som ønsker å forhåndsbestille kan velge mellom tre forskjellige varianter, kalt Base Edition, Heroic Edition og Epic Edition. Hver av dem inkluderer ulike kosmetiske gjenstander, som kjæledyr og en drage du kan fly på.

Dragonflight-utvidelsen ble avduket tidligere i år. Som vanlig kan spillere vente seg nye områder å utforske og en økning i nivåtak, fra 60 til 70, samt en ny rase kalt Drachtyr og klassen Envoker.

Blizzard avslørte også at Wrath of the Lich King er på vei til World of Warcraft Classic. Denne utvidelsen skal også rulles ut i løpet av året, og spillere kan registrere seg for sjansen til å få betatilgang på spillets nettsider.

LES OGSÅ: Intern Activision Blizzard-gransking fant ingen bevis på at ledelsen dekket over eller ignorerte trakassering »

Siste fra forsiden