World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King

Wrath of the Lich King kommer til World of Warcraft Classic i 2022

Fjorten år etter den første lanseringen av utvidelsen The Lich King.

Samtidig som Blizzard kunngjorde World of Warcrafts nye utvidelsespakke Dragonflight tirsdag kveld, slapp de også nyheten om at det neste kapittelet i World of Warcraft Classic er på vei.

Spillerne inviteres tilbake til Northrend.
Blizzard

Denne gangen er det den tredje utvidelsen, Wrath of the Lich King, som legges til i Classic-versjonen av spillet. Den ble først lansert i 2008.

For spillere som ikke har spilt den foregående utvidelsen, The Burning Crusade, vil det være mulig å starte i nivå 70, og umiddelbart utforske det nye området Northrend. Nivågrensen økes også til 80.

Du kan se annonseringstraileren over.

LES OGSÅ: World of Warcrafts nye utvidelse introduserer en ny dragerase og klasse »

Kommer uten Dungeon Finder

I pressemeldingen skiver Blizzard at utvidelsespakken vil komme uten noe hjelpemiddel for å enklere finne grupper til de forskjellige toktene.

– Spillere som gjenoppdager Wrath of the Lich King Classic vil ikke finne Looking for Dungeon-funksjonen som opprinnelig ble lagt til i Patch 3.3.5. Vi har hørt på tilbakemeldingene fra spillerne våre om at viktigheten av sosialisering er en stor del av det som gjør Classic til deres foretrukne spill. Vi er enige, forteller selskapet.

Den klassiske varianten av spillserien utvides med Wrath of the Lich King i løpet av året, og blir gratis for alle som har et World of Warcraft-abonnement.

LES OGSÅ: Blizzard-sjefen avviser rykter om NFT-planer »

Siste fra forsiden