World of Warcraft Classic - Burning Crusade

Burning Crusade Classic tester PvP-kamper mellom lag fra samme fraksjon

Blizzard prøver å redusere lange Battlegrounds-køer.

Blizzard

Siden lanseringen av World of Warcraft Classic: Burning Crusade for en drøy måned siden har spillere slitt med tilgang på spiller-mot-spiller-kamper. Spesielt for Horde-fraksjonen har det blitt vanskelig å komme inn i Battlegrounds, og nå er Blizzard klar til å prøve mulige løsninger.

Battlegrounds-glade Horde-spillere har hatt det litt kjedelig i Burning Crusade Classic.
Blizzard

Fra 2. til 6. juli åpner Burning Crusade Classic for spiller-mot-spiller-kamper mellom lag fra samme fraksjon. Med andre ord kan man ende opp med Horde mot Horde eller Alliance mot Alliance.

Som community-sjef «Kaivax» forklarer på det offisielle World of Warcraft-forumet vil spillet først prøve å finne et lag fra motsatt fraksjon. Hvis det ikke går noenlunde raskt vil man i stedet plasseres i kø for å spille mot sin egen fraksjon. Belønninger som Honor-poeng og rykte vil fortsatt deles ut som vanlig.

– Vi ser på disse kampene som militære treningsøvelser, og for å gjøre det mer klart i spillet vil vi prøve å putte masker og uniformer på laget som spiller som den fiendtlige fraksjonen.

«Kaivax» påpeker at Alterac Valley ikke er inkludert, da ett lag ville bli nødt til å spille sammen med fiendtlige NPC-er. Når testingen er ferdig vil Blizzard gå gjennom alt av data og tilbakemeldinger for å finne ut om denne løsningen kan implementeres på permanent basis.

Ny World of Warcraft: Shadowlands-oppdatering introduserer mye nytt innhold.
Vi tok en prat med Blizzard om hva spillere kan forvente »

Siste fra forsiden