World of Warcraft Classic - Burning Crusade

Datoen er satt for WoW Classic Burning Crusade

Outland-dørene åpner neste måned.

Blizzard

World of Warcraft Classic-spillere kan ta turen gjennom The Dark Portal neste måned, med lanseringen av Burning Crusade. Utvidelsen har fått sin offisielle slippdato, og her i Norge braker det løs ved midnatt 2. juni.

Se når Burning Crusade lanseres.
Blizzard

Burning Crusade introduserer et nytt område til nettrollespillet, kalt Outland. Her får spillere klatre opp til det nye nivåtaket på 70, prøve seg på flere gruppeområder og måle krefter mot Illidan Stormrage.

Burning Crusade blir tilgjengelig gratis for alle som har et aktivt World of Warcraft-abonnement. Blizzard påpeker imidlertid at de som heller vil beholde den klassiske Classic-opplevelsen ikke er nødt til å bli med over.

Fra og med 18. mai kan spillere velge hvilke figurer de vil ta med til Burning Crusade Classic og hvilke som skal bli igjen i World of Warcraft Classic. Sistnevnte flyttes over til såkalte Classic Era-servere, der tiden tilsynelatende skal stå stille for all fremtid.

Flytteprosessen blir gratis, men Blizzard påpeker at man må tenke seg om før man velger. Har du bestemt deg for å la en figur bli på en Burning Crusade-server kan den aldri hoppe over til en Era-server senere. Utvikleren oppretter riktignok en klonetjeneste, som lar deg kopiere en figur og ha én versjon i Burning Crusade og den andre i Classic. Denne tjenesten koster penger, men akkurat hvor mye er uklart.

Vi har prøvd nyversjonen av Diablo II.
Les vår sniktitt på det kommende spillet »

Siste fra forsiden