World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic vil likevel få «quest tracking»

Blizzard har ombestemt seg.

Blizzard

Da Blizzard kunngjorde World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic tidligere i år, var planen å ikke inkludere såkalt «quest tracking» – altså en veileder som forteller deg hvor du skal gå for å fullføre oppdrag. Etter litt betenkningstid har utvikleren imidlertid ombestemt seg.

World of Warcrafts såkalte quest tracker forteller deg hvor du må gå for å fullføre oppdrag. Selv uten offisiell støtte for funksjonen har fans imidlertid bare laget egne versjoner via addons.
Blizzard

Som Gamespot melder ønsket Blizzard i utgangspunktet å bevare den opprinnelige Wrath of the Lich-opplevelsen. Ting som quest tracker og «dungeon finder» kom ikke offisielt inn før mot slutten av utvidelsens levetid, og derfor ville teamet heller ikke ha dem med ved lanseringen av Wrath of the Lich King Classic.

I en post på spillets offisielle forum skriver utvikleren nå at teamet har justert på denne tilnærmingen. Posten nevner ingen ting om dungeon finder, men quest tracking skal med.

– Ville bare stikke innom å si at vi faktisk planlegger å implementere quest tracking-funksjonaliteten som ble lagt inn i oppdatering 3.3 i det opprinnelige Wrath of the Lich King i både oppdragsloggen og på kartet på et eller annet tidspunkt. […] Denne funksjonen er ikke med i Wrath of the Lich King Classic-betaen akkurat nå, men vi jobber aktivt med denne og flere andre brukergrensesnittfunksjoner, som kalenderen og «equipment manager».

Hvorvidt funksjonaliteten vil være tilgjengelig ved lansering av Wrath of the Lich King Classic er foreløpig uvisst. Det kan fortsatt hende at teamet vil holde den igjen, for å gi spillere muligheten til å komme seg gjennom utvidelsen på samme måte som i 2008 – altså uten en offisiell quest tracker.

Den neste utvidelsen til World of Warcraft kommer senere i år.
Blizzard har bekreftet lanseringsvindu for Dragonflight »

Siste fra forsiden