World of Warcraft Classic: The Burning Crusade

Blizzard etter kritikk: senker prisen for kloning av WoW Classic-figurer

Konseptkunst fra World of Warcraft Classic: The Burning Crusade.
Blizzard

Blizzard har valgt å sette ned prisen på å klone World of Warcraft Classic-figurer, etter at annonseringen av tilbudet ble møtt med skarp kritikk fra spillerne.

I praksis skal tjenesten gjøre det mulig for spillere å lage en klone av en World of Warcraft Classic-figur som kan leve sitt eget liv i det opprinnelige World of Warcraft Classic-oppsettet, mens den andre figuren kan ta steget inn i The Burning Crusade-innholdet som lanseres snart.

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade.
Blizzard

I utgangspunktet var planen å ta 35 dollar, om lag 290 kroner, for tjenesten – noe som spillerne kritiserte som altfor mye. Nå velger de altså å kappe prisen med 20 dollar, noe som betyr at kloningen vil koste 15 dollar – om lag 125 kroner.

– Vårt opprinnelige tankesett for verdien av denne tjenesten var i stor grad basert på hvordan vi prissetter andre valgfrie gjenstander og tjenester. Vi vil at spillere som velger «Classic Era realms» skal føle som om dette valget kommer med muligheten til at de kan bygge forhold og laug med andre spillere som de kan stole på. Men i løpet av den siste uken har vi fått veldig mange tilbakemeldinger fra miljøet, og vi har bestemt oss for å senke prisen. En lavere pris vil sannsynligvis fremdeles la oss nå målene våre med tjenesten, og samtidig la mange flere spillere utforske muligheten til å spille figurer både på Classic Era- og Burning Crusade-«realms», skrev Blizzards nettmiljøleder Kaivax på Battle.net om det hele.

Ny, men også gammel, utvidelse

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade.
Blizzard

Det var tidligere i år at Blizzard bekreftet at de planla å utvide World of Warcraft Classic-tilbudet med den første utvidelsespakken fra det kjente nettrollespillet, The Burning Crusade, slik at spillere på nytt skulle kunne oppleve hvordan det var å få nye områder, nye raser og nye historier å ta del i.

Når utvidelsen slippes 2. juni skal spillerne selv få bestemme om de ønsker å holde seg til kun originale World of Warcraft, eller om de også vil hoppe inn i The Burning Crusade-innholdet. Valget kan man ta for hver enkelt spilleravatar, så man får valgmuligheten til å gjøre forskjellige ting.

World of Warcraft Classic kom først ut i 2019, som et svar på en økt etterspørsel etter å få gjenoppleve hvordan spillet fungerte ved lansering i 2005, med noen nyvinninger og lærdommer fra den nåværende versjonen av spillet. Når spillet nå utvides vil det fremdeles være temmelig annerledes fra 2021-versjonen.

Vi har prøvd nyversjonen av Diablo II.
Les vår sniktitt på det kommende spillet »

Siste fra forsiden