World of Warcraft Classic - Wrath of the Lich King

Wrath of the Lich King Classic har fått slippdato

Den 14 år gamle utvidelsen får nytt liv i World of Warcraft Classic.

Etter en lekkasje tidligere i uka har Blizzard like så greit avslørt slippdatoen for World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic. Utvidelsen ankommer nettrollespillets klassikerversjon natt til 27. september, ved slaget midnatt her i Norge.

Death Knight-tid.
Activision Blizzard

Wrath of the Lich King Classic skrur klokken 14 år tilbake, og lar spillere utforske isriket Northrend på nytt. Her kan man klatre opp til nivå 80, prøve seg med Death Knight-klassen og ta opp kampen med Lich-kongen selv, Arthas Menethil.

Ting blir likevel ikke helt identisk som det var da utvidelsen først ble lansert. Blizzard har blant annet lovet å inkludere automatisk sporing av oppdrag, via en såkalt Quest Tracker. Spillere får også lage en Death Knight selv om de ikke allerede har en annen figur på nivå 55, noe som var et krav i gamle dager.

Ellers i World of Warcraft-land skal det også komme en ny utvidelse til den vanlige versjonen av spillet. Denne heter Dragonflight, og skal etter planen slippes senere i år.

Foruten spillutvikling sitter Blizzard også oppi en rekke søksmål knyttet til trakassering og kjønnsdiskriminering på arbeidsplassen. Utvikleren er også i ferd med å bli kjøpt opp av Microsoft, til den nette sum av 600 milliarder kroner.

LES OGSÅ: Blizzard skal lage nytt overlevelsesspill »

Siste fra forsiden