World of Warcraft: Dragonflight

Blizzard åpner opp om fremtiden til World of Warcraft: Dragonflight

Slapp hele planen for nytt innhold i 2023.

Blizzard

Det er sjelden World of Warcraft-utviklerne strekker seg veldig langt frem i tid når de deler informasjon om kommende innhold for nettrollespillet. Denne uka gjorde teamet imidlertid et unntak, med en full oversikt over oppdateringer og nye sesonger i 2023.

Totalt planlegger Blizzard å gi ut seks oppdateringer for den nylig lanserte Dragonflight-utvidelsen i løpet av neste år. To av disse blir større sesongoppdateringer med nye raid og områder å utforske. Innimellom disse kommer mindre oppdateringer, med alt fra ny funksjonalitet til mer historie og flere oppdrag.

Slik blir 2023 for World of Warcraft: Dragonflight.
Blizzard

Det begynner tidlig neste år, med den mye etterspurte Trading Post-funksjonen. Her kan spillere plukke med seg nytt utseende til utstyret sitt, kjæledyr og diverse beist å ri på, i bytte mot en ny valuta kalt Trader's Tender.

Til våren får spillere utforske området Forbidden Reach. Det kommer også såkalt Heritage Armor for både mennesker og orker, samt det Blizzard beskriver som «høytidsoppdateringer».

Sesong 2 kommer en gang etter det, med en ny sone, enda et raid og mer spiller-mot-spiller. Utvikleren lokker også med en ny pulje med Mythic+-gruppeområder, samt oppdateringer for yrker og en overhaling av spillets brukergrensesnitt.

Til sommeren venter et nytt megadungeon – et større gruppeområde med enda flere sjefsfiender å bekjempe enn vanlig – og flere ting å ta seg til i den åpne verdenen. Deretter venter mer historieinnhold og flere oppdrag utpå høsten en gang.

Blizzard runder så av året med sesong 3 for Dragonflight. Som i sesong 2 blir det enda et område å utforske, et nytt raid, en ny sesong med spiller-mot-spiller og nye Mythic+-utfordringer. I tillegg lover utvikleren mer innhold og flere funksjoner, men hva dette blir er foreløpig uklart.

Teamet påpeker at dette veikartet kan endre seg, basert på tilbakemeldinger fra spillere. Mer innhold venter også etter 2023, som vi får vite mer om etter hvert.

Her på bruket fikk World of Warcraft: Dragonflight en god mottakelse, ikke minst på grunn av det lekre Dragon Isles-området og den nye Dragonriding-funksjonen. Undertegnede savnet imidlertid mer nyvinning og flere grunner til å spille videre.

LES OGSÅ: Blizzard skal lage nytt overlevelsesspill »

Siste fra forsiden