World of Warcraft: Dragonflight

Slik blir World of Warcraft: Dragonflights første store utvidelse

Embers of Neltharion introduserer nye områder og utfordringer.

Blizzard

World of Warcraft: Dragonflight har en haug med nytt innhold på vei. Like før jul la Blizzard frem planen for hvilke oppdateringer som kommer når, og nå vet vi mer om Dragonflights første store utvidelse.

Dragetid.
Blizzard

Embers of Neltharion, som utvidelsen heter, lar spillere utforske et nytt område kalt Zaralek Cavern. Her venter en haug med nye oppdrag å fullføre, folk å bli kjent med og selvfølgelig fiender å bekjempe.

Zarelek Cavern lover også nyheter for Dragonriding, en av de mer spennende nyhetene introdusert i World of Warcraft: Dragonflight. Her får erfarne spillere også prøve seg på det nye raidet Aberrus, the Shadowed Crucible – med samtidig lansering av vanskelighetsgradene Normal, Heroic og Mythic.

Embers of Neltharion har ikke fått noen offisiell slippdato.

Mer innhold denne måneden

Se hva som venter i Return to the Forbidden Reach.

Før vi kommer til Embers of Neltharion venter enda en ladning med Dragonflight-innhold. Den litt mindre utvidelsen Return to the Forbidden Reach kommer nemlig 21. mars.

Her får spillere utforske oppdateringens titulære øy, som til nå har vært stengt. Ellers kan man jakte på skatter i Zskera Vaults, overleve en slags megastorm som herjer drageøyene og prøve seg på nye Dragonriding-kappløp.

For fans av Monk-klassen kan får man nå spille denne som Lightforged Draenei, Worgen og Goblins.

Vi satte pris på flere av Dragonflights nyvinninger.
Les vår anmeldelse »

Siste fra forsiden