Dreamcast-klassikere returnerer

Oppdaterte titler lanseres digitalt.

Om du er blant dem som savner Segas siste spillkonsoll vil du snart få mulighet til å gjenoppleve noen av maskinens titler. Sega har nemlig kunngjort at de skal slippe et antall Dreamcast-spill på PSN og Xbox Live Arcade.

De to første spillene som returnerer er Sonic Adventure og bilspillet Crazy Taxi, som begge vil bli tilgjengelige via de nevnte nedlastingstjenestene til høsten. Spillene har den samme mekanikken som tidligere, men med oppusset HD-grafikk og surround-lyd. Spillene vil også få diverse online-funksjoner og støtte for Trophies/Achievements.

De nye versjonene av Sonic Adventure og Crazy Taxi skal for øvrig vises frem på årets E3-messe, så det skulle være mulig å få en smakebit av spillene før lanseringen.

Noe av grunnen til Sega nå velger å gi ut spill på nytt, skal være stor etterspørsel blant fansen. Dreamcast ble sluppet i 1999, men gikk ut av produksjon etter bare tre år, hovedsakelig på grunn av konkurransen fra Playstation 2. Maskinen var likevel forut for sin tid når det gjaldt grafikk og online-muligheter og har fremdeles mange entusiastiske tilhengere.

Om du er en av dem, er det altså bare å sjekke ut PSN eller Xbox Live Arcade utover høsten.

Les også:Flere PS2-titler i HD?
Les også:Alien Breed til PS3 og PC
Les også:Sega Dreamcast feirer 10-årsjubileum

Siste fra forsiden